Despre Exclusiv Auto

Exclusiv Auto distribuitor și reparator autorizat Volvo în Constanța, este susținut de o echipă de profesioniști, a cărei pasiune pentru autoturisme se reflectă în întâmpinarea nevoilor de rezolvare a problemelor specifice și care execută servicii de cea mai bună calitate pentru tine și mașina ta.

Beneficiind de o experienta vastă, alături de echipa de profesioniști, și având ca misiune oferirea unor servicii complete, de calitate exceptională, Exclusiv Auto oferă clienților săi un pachet integrat de produse și servicii auto, în conditii foarte avantajoase.

În service-ul nostru complet utilat vei beneficia de întreaga gamă de servicii post-vânzare, servicii executate de un personal calificat la standardele internaționale care se disting pe plan local prin competentă și calitate, fapt cunoscut și certificat de fidelitatea clienților noștri.

despre-exclusiv.jpg

Scopul nostru

Este să asigurăm vânzarea de autovehicule de înaltă calitate menținând în același timp 100% satisfacția clienților.

Clienților le punem la dispoziție un service complet utilat, unde pot beneficia de întreaga gamă de servicii post-vânzare (reparații mecanice, tinichigerie & vopsitorie, ITP, diagnoză auto, vânzări piese & accesorii, asistență rutieră, mașină la schimb, consilier daune, buy-back), servicii executate de un personal calificat la standardele internaționale, distingându-se pe plan local prin competență și calitate, fapt cunoscut și certificat de fidelitatea clienților noștri.

Echipa Noastră

Suntem mereu pregătiți să vă oferim servicii complete, de calitate excepțională, alături de echipa noastră de profesioniști. În showroom-ul nostru vei găsi mereu un consultant și un partener dedicat domeniului auto care va avea grijă ca dorințele tale să se reflecte în varianta auto aleasă precum și în accesoriile potrivite aventurilor tale.

Scopul nostru este să performăm mai bine decât piața existentă, prezentând oportunităţile care ne sunt oferite din punct de vedere comercial, reflectând astfel oportunitatea mai largă legată de îmbunătăţirea calităţii vieţii prin intermediul şi dincolo de produsele şi serviciile noastre de marcă.

Silvia Matei

Sales Manager

Mihaela Vasile

Sales Consultant

Fanel Popa

Service Manager

+40 741 333 055 fanel.popa@exclusivauto.ro

Dorian Georgescu

Workshop Support

+40 751 088 852 dorian.georgescu@exclusivauto.ro

Catalin Olteanu

Andon & Workshop Support

+40 742 102 195 catalin.olteanu@exclusivauto.ro

George Dalcaran

Warranty Responsible

+40 732 930 006 garantii@exclusivauto.ro

Marian Geana

Personal Service Technician

+40 785 178 451 marian.geana@exclusivauto.ro

Aurica Valeriu

Parts Adviser

+40 752 123 898 vanzari.piese@exclusivauto.ro

Contact

Service:

Constanța, str. Intrarea Mangaliei nr. 78A
Tel: +40 241 545 477
E-mail: office@exclusivauto.ro

 

Showroom:

Constanța, str Mircea cel Bătrân nr 118 A
Tel: +40 341 43 60 13
E-mail: office@exclusivauto.ro