Despre Exclusiv Auto

Despre Exclusiv Auto

Exclusiv Auto distribuitor și reparator autorizat Volvo în Constanța, este susținut de o echipă de profesioniști, a cărei pasiune pentru autoturisme se reflectă în întâmpinarea nevoilor de rezolvare a problemelor specifice și care execută servicii de cea mai bună calitate pentru tine și mașina ta.

Succesul soluțiilor oferite de Exclusiv Auto constă în capacitatea de a oferi servicii integrate, grație efortului comun al tuturor departamentelor din cadrul firmei. Datorită experienței dobândite în timp, putem oferi toate soluțiile necesare clienților noștri, gama largă de servicii ajutându-ne să putem acționa rapid și să acoperim la nivel înalt toate solicitările clienților.

Posesorilor de automobile Volvo le punem la dispozitie service complet utilat, unde pot beneficia de întreaga gamă de servicii post-vanzare, servicii executate de un personal calificat la standardele internaţionale, distingându-se pe plan local prin competenţă şi calitate, fapt cunoscut şi certificat de fidelitatea clienţilor noştri.

Scopul nostru este să performăm mai bine decât piața existentă, prezentând oportunităţile care ne sunt oferite din punct de vedere comercial, reflectând astfel oportunitatea mai largă legată de îmbunătăţirea calităţii vieţii prin intermediul şi dincolo de produsele şi serviciile noastre de marcă.

Echipa noastră

Suntem mereu pregătiți să vă oferim servicii complete, de calitate excepțională, alături de echipa noastră de profesioniști.

În showroom-ul nostru vei găsi mereu un consultant și un partener dedicat domeniului auto care va avea grijă ca dorințele tale
să se reflecte în varianta auto aleasă precum și în accesoriile potrivite aventurilor tale.

Exclusiv Auto efectuează servicii auto la un înalt standard calitativ, devenind astfel prima alegere a clienților noștri
în materie de service auto. Echipa noastră este dedicată, cât și educată în acest sens, iar personalul beneficiază
de un nivel ridicat de competență, calificare și experiență.

Sales Department

Service Department

dori-georg

Dorian Georgescu

Service Manager

0751 088 852

dorian.georgescu@exclusivauto.ro

marius-dum

Marius Dumitrescu

Workshop Support

0740 154 658

receptie.service@exclusivauto.ro

cata-icl

Catalin Icleanu

Andon & Workshop Support

0742 102 195

catalin.icleanu@exclusivauto.ro

george-dalcaran

George Dalcaran

Warranty Responsible

0732 930 006

garantii@exclusivauto.ro

marian-gean

Marian Geana

Personal Service Technician

0729 400 701

marian.geana@exclusivauto.ro

Showroom

Service